fbpx

За удобствата, свободата, работата и облака …    Случвало ли ви се е да имате работа, но да не ви се стои в офиса? Имали ли сте моменти когато ви се иска да сте на почивка, но не можете, защото имате да спазвате срокове? Повреждал ли ви се е компютъра когато най-много бързате и сте под напрежение? Били ли сте на летището, автогарата или гарата и да ви поискат информация която се намира на компютъра в офиса ви? Искало ли ви се е да работите с колегите си в обща среда, така че да получите веднага направените промени? Замисля ли ли сте се колко е по-впечатляващо да покажете на живо работата си?
   Това са проблеми, с които всеки един от нас се е сблъсквал, а решението е просто и очевидно – работете отдалечено. Нещо повече качете всичките си програми и файлове в облака – това ще ви донесе повече удобство, ще имате достъп 24/7 и при това от различни устройства, ще намирате бързо необходимата информация или ще нанасяте промени които да са достъпни веднага за останалите ви колеги или клиенти – просто вашата информация ще Ви следва навсякъде. Това не е нещо, което очакваме да бъде достъпно в бъдеще, а може да бъде ваше още сега. С нашата нова услуга – myClusterDesktop, ние ви предоставяме облачното пространство и ресурси, всички необходими лицензи, технически експерти, които да отговорят на вашите нужди, антивирусна защита и ежедневни архиви на цялата ви информация, а вие се съсредоточавате върху това което е най-важно за вас.
   Всички ваши устройства като принтери, скенери и електронни подписи се настройват за работа с вашият акаунт в облака. Достъпът от всеки компютър, таблет, телефон или дори смарт телевизор е изключително лесен. Получавате повече и по-пълноценно време за вас и семейството ви, а ако сте работохолици повече вдъхновение и удовлетворение от работата си. Ние искрено вярваме, че това е услуга за всички които ценят удобството и свободата си, един безкомпютърен компютър в джоба ви – ваш личен облак.